Ми почнемо працювати Сьогодні о 12:00.
Хінкалі зі свининою та яловичиною – традиційна грузинська страва з соковитою начинкою з добірного меленого м'яса свинини та яловичини, приправленого спеціями.

Хінкалі з бараниною – класична грузинська страва з соковитою начинкою з добірного м'яса баранини, приправленого ароматними спеціями. Густий м'ясний бульйон у кожному хінкалі дарує насичений смак і справжній дух Грузії.

Хінкалі з сиром та м’ятою – ніжна сирна начинка з освіжаючими нотками м’яти, що створює оригінальне поєднання традиційної грузинської страви з ароматним акцентом.

Хінкалі з грибами – ніжна начинка з обсмажених грибів і золотистої цибулі, доповнена вершковим соусом.

Хінкалі з лососем, м'яким сиром і шпинатом – витончене поєднання ніжного лосося, кремового сиру та свіжого шпинату в тонкому тісті.

Хінкалі з куркою, грибами та копченим сиром – соковита начинка з ніжного курячого м'яса, ароматних грибів і пікантного копченого сиру з додаванням цибулі.

Хінкалі з індичкою - соковита начинка з ніжного індичого м'яса з додаванням зелені, цибулі та традиційних грузинських спецій

!! 12 хінкаль за іною 10 !!

!! 12 хінкаль за ціною 10 !!


Мегрельський – ситний закритий хачапурі з тонкого тіста, щедро наповнений розплавленим сиром сулугуні та бринзи як всередині, так і зверху. Золотава сирна скоринка додає страві апетитного аромату й насиченого смаку.

Кубдарі — це ароматний грузинський пиріг із соковитою м'ясною начинкою, яка вдало поєднує ніжність свинини та насичений смак яловичини. Хрустка золотава скоринка чудово доповнюється духмяним ароматом свіжої зелені, яка надає страві яскравих смакових ноток. Соковита начинка з приправами і цибулею створює гармонію грузинських традицій у кожному шматочку. Кубдарі ідеально підходять як для сімейної вечері, так і для святкового столу, приносячи атмосферу гостинної Грузії до вашого дому.

Хачапурі "П'ять сирів" – вишукане поєднання п'яти видів сиру, що утворюють ідеальну гармонію смаків і текстур. Розплавлена сирна начинка в золотистій скоринці з тонкого тіста дарує справжнє гастрономічне задоволення для поціновувачів сирних делікатесів.

Хлібець власного виробництва

Мікс сирів: сулугуні та бринза запікаються в лаваші. Подається з соусом сацебелі

Традиційний грузинський салат – поєднання соковитих свіжих овочів, хрусткого міксу салату та запашної пряної зелені, довершене насиченою горіховою пастою. Яскравий смак і автентичний колорит грузинської кухні.

Салат з карамелізованою курячою печінкою – ніжна карамелізована печінка поєднується зі свіжим міксом салату, соковитою грушею та виноградом. Завершує композицію гранатовий соус, додаючи кисло-солодкої нотки.

Салат Тбілісі – ситне поєднання соковитого ростбіфу, ніжної квасолі, болгарського перцю та хрусткої цибулі. Страва сповнена яскравими грузинськими смаками та ароматами.

Салат із сьомгою – гармонійне поєднання соковитих томатів чері, свіжого міксу салату та сьомги. Сир сулугуні та соус песто надає страві яскравого ароматного акценту.

Обсмажена курка в поєднанні з ромен-салатом, перепелиними яйцями, пармезаном та томатами чері. Заправляється все фірмовим соусом.

Відварна телятина, свіжа редиска, смажені шампіньйони. Заправляється майонезно-часниковим соусом, подається з зеленою цибулькою та гріночками.


Домашній курячий бульйон – ніжний бульйон із соковитого курячого м'яса, подається з локшиною та вареним яйцем. Доповнюється ароматним грузинським хлібом шоті для повного смакового задоволення.

Харчо – суп із насиченим ароматом грузинських спецій, томатів і ніжної телятини. Подається зі свіжим хлібом шоті, який ідеально доповнює багатство смаків цієї традиційної страви.

Шурпа – наваристий суп із соковитими шматочками телятини, овочами та ароматними спеціями. Подається з хрустким грузинським хлібом шоті.

Борщ із копченим реберцем та чорносливом – ароматна варіація класичної страви, де насичений борщ поєднується з димним смаком копчених реберець і солодкуватою ноткою чорносливу. Подається зі свіжим грузинським хлібом шоті та ніжною сметаною для повного смакового задоволення.

Запечена під сиром Пармезан, подається з соусом песто та часниковим Мацоні

гостра яловичина, тушкована в томаті з овочами

Запечене куряче стегно у фірмовому вершково-часниковому соусі, свіжа зелень і сванська сіль

Вихід: 1/2 частина

Куряче стегно, свинина, телятина, запікається у вершковому соусі під сирною скоринкою

У вершковому соусі та тархуні, подається з обсмаженою картоплею

1шт

Соковита свинина смажена з картоплею, томатами та цибулею

Класичні деруни зі сметаною – традиційна українська страва, яка завжди тішить своїм простим, але насиченим смаком. Ідеально поєднуються з прохолодною, ніжною сметаною, створюючи гармонію текстур і смаків.

Деруни зі смаженим салом та цибулею – це справжня насолода для шанувальників ситної домашньої кухні. Це страва, що дарує тепло й нагадує про родинний затишок, коли кожен шматочок сповнений смаку традицій та щирої любові до української кухні.

Деруни з ароматними грибами та цибулею, огорнуті ніжним вершковим соусом. Пармезан додає витонченості та насиченого смаку, створюючи ідеальну страву для затишної вечері чи святкового столу.


Витончене поєднання соковитого м'яса, ніжного лаваша та яскравих смакових акцентів. Свіжість зелені та легка кислинка гранатових зерен підкреслюють смак ароматного шашлику, а маринована цибуля додає страві пікантності. Ідеальний вибір для святкової трапези чи особливого вечора.



Кебаб з індички - це ніжна , соковита страва з дієтичного м'яса, ідеально приправлена ароматними спеціями. Стегно індички подрібнюється до однорідної текстури, замішується з духмяними спеціями та свіжою зеленню, після чого обсмажується на відкритому вогні до апетитної золотистої скоринки. Завдяки м'якому, але насиченому смаку, кебаб чудово поєднується з лавашем, свіжими овочами та соусами

томат, болгарський перець, кабачок, гриби, баклажан з додаванням часнику

Смажена картопля з прянощами та цибулею. Апетитні золотисті шматочки картоплі, обсмажені до хрусткої скоринки, з ароматними спеціями та соковитою цибулею. Ідеальна страва для поціновувачів домашнього смаку

Мікс томатів, огірків, болгарського перцю та запашної зелені.

Сирне асорті – бебі моцарела, камамбер, дор блю, грана падано, бринза та копчена косичка. Подається з медом та грецькими горіхами.

Оселедець і скумбрія подаються разом з смаженою картоплею та маринованою цибулею.

В'ялене сало подається з соусом сацебелі та грінками з чорного хліба.


